Skip to content

Despre noi

Despre Noi VoltRom

Cine suntem?

Suntem VOLTROM, o echipa de profesioniști, ce pune la dispoziția dumneavoastră o experienta bogata. Înainte de a propune o soluție tehnica, ne dorim sa înțelegem nevoia potențialului partener, astfel nu vom executa doar o lucrare ci vom îndeplini așteptările la cel mai înalt nivel de exigenta.

Noi venim cu soluții clare, fie ca este vorba despre instalații electrice, curenți tari sau slabi, de iluminat public cu lămpi led sau de iluminat arhitectural si festiv. Va puteți baza pe noi si daca aveți nevoie de sisteme de supraveghere video sau de control acces, de sisteme de alarmare la efracție sau detectare si alarmare la incendiu. De asemenea avem soluții si pentru proiectele smart city sau dotarea sediilor administrative cu sisteme IT complexe sau soluții de comunicații.

Toate sugestiile noastre sunt configurate in funcție de așteptările si nevoie clientului.

VOLTROM inseamna calitate, confort, incredere si profesionalism.

Autorizari

Compania VOLTROM este autorizata ANRE, IGSU si IGPR, oferă soluții de auditare, consultanta pentru obținerea finanțărilor europene, consultanta în întocmirea documentațiilor specifice fiecărei lucrări, proiectare, execuție, implementare, service și furnizare a materialelor și echipamentelor în soluții personalizate. Vasta noastră experiență in domeniu reprezintă un atu pentru orice partener, de la modul in care ne planificam și executăm proiectele, până la modul in care livram soluțiile integrate configurate special pe necesitatea clientului, identificăm zonele in care se poate eficientiza și îmbunătăți conform ultimelor tendințe din industrie cât și normelor de bune practici și a reglementărilor legale.Va asiguram de implicarea noastră totală în livrarea celei mai bune soluții din punct de vedere calitativ.

Partener Hikvision
Partener Dalhua

Echipa

Voltrom dispune de o echipă de ingineri înalt calificați, cu o îndelungată experiență în domeniu. Acest lucru ne permite să executăm orice fel de lucrări, indiferent de complexitatea lor.

Contact

Va rugam folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta.

Sediul Social: Sos. Valea Rediului 242A, Iasi, Rediu

Punct de lucru: Aleea Mihail Sadoveanu 59F Iasi

Numere de contact:
– Fix:
0232 222299
– Mobil:
0755 292 292


    Suntem profesioniști cu experiență, cu mintea tânără și dornici de a evolua în acest domeniu.

    Deținem autorizații de la ANRE IIIA IIIB, IGPR și IGSU cât și autorizare pentru evaluarea riscului la securitate fizică.
    Mai multe găsiți pe pagina de servicii.

    Domeniile de expertiză cuprind extindere retele alimentare, sisteme de iluminat public, retele de curenti tari, rețele de curenți slabi, retele de comuncatii pe fibră optică și WiFi, sisteme de supraveghere video, control, access, detectie si alarmare incendiu, sonorizare cât și detecție și alarmare la incendiu, etc.

    Copyright 2024 Voltrom Technology S.R.L