Skip to content

Servicii

AUDIT​

Primul pas spre implementarea oricărui proiect este auditarea, procesul în sine este GRATUIT și ne ajută să identificăm ceamai bună soluție pentru nevoia dumneavoastră. După încheierea procesului de auditare, specialiștii noștri vă vor oferi cele mai bune și eficiente soluţii în cadrul consultanței de specialitate. După agrearea soluției optime, veți primi oferta personalizată. Dacă proiectul dumneavoastră este eligibil pentru finanţare Europeană, tot noi vă vom ajuta în obținerea acesteia.

PROIECTARE​

Echipa noastră de proiectanți se ocupă de tot procesul legal de proiectare, începând cu studiul de fezabilitate conform HG 907 parcurgând toate etapele legale conform Legii 10/1995 actualizată, obținerea avizelor și verificările legale necesare pentru avizarea proiectului pâna la predarea acestuia către beneficiar şi emiterea autorizaţiei de construire și ordinului de începere lucrări.

EXECUȚIE​

Execuția lucrării conform proiectului și în cel mai scurt timp posibil este o prioritate pentru noi. Echipa noastră efectuează setările, probele și instrucțajul înainte de recepţia finală și predarea lucrării către beneficiar.

MENTENANȚĂ​

Operațiunile de mentenanţa respectă prevederile legale atât că operaţiuni, cât și că frecvenţa efectuării acestora.

SERVICE

Vă puţeti baza pe noi pe termen lung, vă suntem alături în orice împrejurare mai ales când apar situații în care este necesară intervenția și remedierea unor probleme.

FINANȚARE EUROPEANĂ​

Echipa noastră de profesionişti poate obţine finanţare pentru proiectele tale. Avem experienţă în domeniu şi 100% rată de succes, am depus documentaţia aferentă și obținut finanţare europeană PNRR prin măsură C10 I.1.2 Fondul Local pentru sisteme de supraveghere video stradală pentru nu mai puțîn de 32 de UAT-uri din județele lași, Neamț, Vaslui şi Suceava. Proiectele insumează un total de 520 de kilometri de fibră optică, 1800 de camere de supraveghere în valoare totală de 18.863.238.56 lei.

MANAGEMENT DE PROIECT​

Avem experienţa necesară pentru a gestiona proiectul tău pe toată perioada desfâșurării lui, de la momentul achiziţiei pâna la recepţie, indiferent de complexitatea și dimensiunea acestuia.  Fie că este o unitate de producție de 1400 mp cu utilaje alimentate electric industrial și toate sistemele de automatizare și gestionare integrate, fie că este o gradinița de 100 mp cu două clase, niciun proiect nu este prea mic sau prea mare pentru noi, și garantăm aceeași implicare și performanţă în livrarea soluţiei agreate.  Avem proiecte încheiate și predate cu succes prin programul European PNRR și suntem în proces de implementare simultană cu 3-4 proiecte. Livrăm calitate și profesionalism în cel mai scurt timp posibil.

STAȚII DE REINCĂRCARE AUTO

Avem în derulare proiecte ample pentru implementarea eficientă a stațiilor de încărcare auto electrice, cu puteri variind între 25KW, 50 KW și 75KW. Aceste programe de investiții sunt finanțate cu sprijinul Uniunii Europene, prin Planul Naţional de Redresare și Rezilienţă (PNRR), în cadrul măsurii C10 I.1.2 din Fondul Local.

Parteneriate

PARTENERIAT STRATEGIC ORANGE ROMANIA

Din anul 2023, VOLTROM este partener strategic si integrator pentru toate lucrarile Orange Romania ce tin de infrastructura de date, implementare proiecte de supraveghere video sau proiecte de iluminat public.

Profesionalismul si experienta ne-au recomandat in parteneriate de succes.

Voltrom partener Orange Romania

Iluminat Public și Festiv​​

Experiența vastă în implementarea proiectelor de iluminat public, cu un portofoliu bogat de lucrări recepționate în ultimii 10 ani prin programe finanțate de la Bugetul Local, de la Asociația Fondului pentru Mediu sau PNDL1 și PNDL2.
Proiect

Gama servicii complete

Licente si certificari

Specialist in evaluarea riscului la securitatea fizica

Autorizare IGPR – proiectare, instalare si mentenanta sistemelor de alarmare la efractie, sistemelor de supraveghere video si control acces

Autorizare IGSU – proiectare, instalare si mentenanta sistemelor de detectie si alarmare pentru incendiu

Licenţe ANRE – atestat ANRE  nr.19645/24.05.2023 de tip B;

 

Certificări:

SR EN ISO 9001:2015

SR EN ISO/CEI 27001

Contact

Va rugam folositi formularul de mai jos pentru a ne contacta.

Sediul Social: Sos. Valea Rediului 242A, Iasi, Rediu

Punct de lucru: Aleea Mihail Sadoveanu 59F Iasi

Numere de contact:
– Fix:
0232 222299
– Mobil:
0755 292 292


    Suntem profesioniști cu experiență, cu mintea tânără și dornici de a evolua în acest domeniu.

    Deținem autorizații de la ANRE IIIA IIIB, IGPR și IGSU cât și autorizare pentru evaluarea riscului la securitate fizică.
    Mai multe găsiți pe pagina de servicii.

    Domeniile de expertiză cuprind extindere retele alimentare, sisteme de iluminat public, retele de curenti tari, rețele de curenți slabi, retele de comuncatii pe fibră optică și WiFi, sisteme de supraveghere video, control, access, detectie si alarmare incendiu, sonorizare cât și detecție și alarmare la incendiu, etc.

    Copyright 2021 Voltrom Technology S.R.L